Aftentur på Seinen

29 aug

Kan man forestille sig noget mere pinligt end at tage på en turistrundfart med masser af andre turister og en guide, der forsøger at fortælle en om diverse seværdigheder på gebrokkent engelsk? Det syntes jeg i hvert fald ikke tidligere, … Read More »

Gratis parkering i Paris

25 aug

“Er her ikke meget lidt trafik?” spurgte min veninde Helle, da vi for et par uger siden krydsede den ellers normalt temmeligt trafikerede Rue de Rivoli. “Det er da fantastisk så stille her er!” fortsatte hun. I betragtning af, at … Read More »

I fint selskab

8 aug

Københavns Kommunes biblioteker har lavet en liste med en oversigt over skandinaviske femi-krimier, hvor de har været så elskværdige at medtage mig. Jeg er på listen repræsenteret med “Djævelens advokat”. Også på litteratursiden har de lavet en liste med femi-krimier. … Read More »

Hot, hot, hot

7 aug

Ja, her i Paris kan vi ikke klage over varmen. Ikke over den manglende, i hvert fald. I går var den oppe på 34 grader – og det var vel at mærke hen mod klokken 19 og i skyggen. I … Read More »

August i Paris

4 aug

Paris er så småt ved at lukke ned for sommeren. Butik efter butik og restaurant efter restaurant ruller skodderne ned og sætter et skilt i vinduet, hvor der står ‘på gensyn til september’. De forretninger, der ikke holder sommerferielukket, har … Read More »