Ny bog på vej: Moderne husførelse

29 apr

Nu er min nye bog på vej i trykken. Den hedder Moderne husførelse og udkommer 29. maj på TV 2 Forlag. Jeg håber, at I alle vil have denne bog i tankerne, når I skal købe gaver til årets studenter!

2 Replies to “Ny bog på vej: Moderne husførelse

  1. Hej,
    Læste om den endnu ikke udkomne bog og blev endnu engang lidt irriteret over at der altid er hjælp at hente hvis du lige er flyttet hjemmefra. Jeg husker at det egentlig gik meget godt med både at få købt ind og gjort rent dengang man i starten af studietiden bare skulle sørge for sig selv og ellers kun havde fast skema få timer om ugen. Hvorfor skriver du ikke en bog om hvordan det unge par med en stresset hverdag kan få det hele til at hænge sammen. hvordan man med fuldtidsjob kan få hjemmelavet mad før kl 10 om aftenen og undgå at leve i et kaotisk rod. Kort og godt, hvordan man får tiden til at slå til når der ingen er hjemme før kl 7, og så meget efterhånden bliver skubbet til weekender og ferier at ikke engang dobbelt af disse ville slå til.

    Bare et forslag, kender flere der ville købe bogen med det samme.

    Amy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.