Men nok om det

Min roman “Men nok om det” udkom i juni 2019 på Forlaget Brændpunkt. Hovedpersonen er 39-årige Caroline:

Er der et liv efter de fyrre? Eller er det virkelig fyrre, fed og færdig? Hidtil har Caroline været godt tilfreds med sit liv, selv om det måske ikke helt var et af de fortryllede voksenliv, hun som barn drømte om, men pludselig falder det hele fra hinanden, da hendes mand forlader hende til fordel for en storbarmet model, mens yngre kræfter forsøger at underløbe hende på kontoret. Noget skal der ske for at få Carolines liv tilbage på sporet, og hun gør da også sit bedste for at hænge på veninderne i løbeklubben og holde humøret højt, mens de ivrigt kaster sig over at planlægge hendes 40-årsfødselsdag. En del mere loren er hun ved det, da en af veninderne udfordrer hende til at forsøge sig med netdating.

Du kan se mere om bogens indhold her på forlagets hjemmeside.

I marts 2022 udkom “Men nok om det” som lydbog indtalt af Marie Louise Cornelius. Den kan bl.a. høres her på Mofibo.

Lydbogen blev shortlistet til Mofibo Awards 2023.

Lydbogens forside

Man kan læse en anmeldelse af romanen på anmeldersiden Bogsyn her. Der står bl.a.: Ja, Caroline er forvirret; det ville vi andre nok også være i den situation. Og det er bl.a. den smittende og genkendelige forvirring elegant serveret, der hæver Sanne Udsens bog over gennemsnittet.

Endnu en anmeldelse kan læses på Kreative Pips’ hjemmeside her. Der står bl.a. : “Det er en skøn historie. Alle personerne har dybde og der er flere historier ved siden af Carolines hovedhistorie. Så der sker hele tiden små ting i hendes liv, og det hele føles rart selv på Carolines dumme dage. Hun er virkelig på jagt efter sig selv og er godt støttet af veninderne. Det er en historie, jeg varmt kan anbefale. Jeg følte mig underholdt fra første til sidste side – og jeg er straks gået i gang med efterfølgeren. Så kan kun sige, skynd dig at hente bogen i din lokale boghandler 🙂”.

Horsens Bibliotek satte “Men nok om det” på deres liste over “Chick Litt med lidt kant”. På listen er også en bog af Fay Weldon. Jeg har det helt okay med at være på samme liste som Fay Weldon!

Hvis du vil købe den, kan du fx gøre det gennem forlagets hjemmeside. Skulle du være interesseret i en læseprøve, kan den fx fås her. Og så kan den selvfølgelig lånes på biblioteket både som fysisk bog og på e-reolen.

Papirbogens forside