Nyheder

Tysk agent til “Psykopater i jakkesæt”

I efteråret 2017 tegnede jeg kontrakt med det tyske agentur Literarische Agentur Kossack om “Psykopater i jakkesæt”, som agenturet vil forsøge at afsætte til et tysk forlag.

Man kan derfor se mig blandt en række andre forfattere på agenturets hjemmeside her.

“Alle Guds børn” udkommer som e-bog

Jeg har nu tegnet kontrakt med L&R om udgivelse af min kriminalroman “Alle Guds børn” som e-bog. Datoen for udgivelse er endnu ikke fastsat, men det bliver senest i august 2018. (Det står der i hvert fald i kontrakten.)

Valg i Forfatterforeningen

Der har i 2017 været valg i Forfatterforeningen, både til bestyrelsen og til formandsposten. Mens det er reglen snarere end undtagelsen, at der er kampvalg til bestyrelsen — hvor der skal vælges 5 bestyrelsesmedlemmer direkte af Forfatterforeningens medlemmer — så er det meget usædvanligt, at der er kampvalg om formandsposten. Faktisk er det så usædvanligt, at ingen kan huske, hvornår det sidst er sket. Resultatet af valget blev offentliggjort 12. juni 2017. Den nye formand hedder Morten Visby. Selv var jeg opstillet til bestyrelsen, og jeg er derfor rigtig glad for at være blevet genvalgt. Det har været spændende og interessant at sidde i bestyrelsen i den foregående periode, og jeg ser frem til arbejdet i den nye bestyrelse. Resultatet af valget kan ses her på Dansk Forfatterforenings hjemmeside.