Nyheder

Det, jeg har lært

DJØF-bladet har spurgt mig, hvad jeg lært af min lange såkaldte karriere. Det kan man læse i marts 2022-nummeret her.

Månedens fagforfatter i Dansk Forfatterforening

Jeg er blevet månedens fagforfatter i februar 2021, og man læse om mit fagforfatterskab her.

Arnold Busck lancerer Læsernes Boghyldest 2019

Og man kan faktisk stemme på min roman “Men nok om det”! Se mere her.

“Psykopater i jakkesæt” — på vej på tysk

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg tegnede kontrakt med en tysk agent om udgivelse af en tysk udgave af “Psykopater i jakkesæt”. Desværre er der endnu ikke fastsat en udgivelsesdato.

Og titlen bliver “Psychopathen am Schreibtisch”. Man kan se mere her.

“Psykopater i jakkesæt” – nu som lydbog!

Nu er “Psykopater i jakkesæt” udkommet som lydbog. Den kan bl.a. købes her, hvor man også kan høre en “lydprøve”. Og jeg kan hilse og sige, at det er en ret underlig fornemmelse at høre sin tekst læst op af en fremmed mand … Som endda udtaler mit efternavn forkert. Men også spændende!

“Verden vil bedrages” udkommer snart!

Nu er det efterhånden et godt stykke siden, jeg begyndte at lave research til min bog “Verden vil bedrages”. Og det er derfor med meget stor fornøjelse og næsten endnu større lettelse, at jeg kan meddele, at bogen udkommer i løbet af efteråret 2018 på forlaget Vilhelm. Den præcise dato vil snarest blive offentliggjort, men jeg er bare så glad for at kunne meddele, at jeg langt om længe er blevet færdig med manuskriptet!

Tysk agent til “Psykopater i jakkesæt”

I efteråret 2017 tegnede jeg kontrakt med det tyske agentur Literarische Agentur Kossack om “Psykopater i jakkesæt”, som agenturet vil forsøge at afsætte til et tysk forlag.

Man kan derfor se mig blandt en række andre forfattere på agenturets hjemmeside her.

“Alle Guds børn” udkommer som e-bog

Jeg har nu tegnet kontrakt med L&R om udgivelse af min kriminalroman “Alle Guds børn” som e-bog. Datoen for udgivelse er endnu ikke fastsat, men det bliver senest i august 2018. (Det står der i hvert fald i kontrakten.)

Valg i Forfatterforeningen

Der har i 2017 været valg i Forfatterforeningen, både til bestyrelsen og til formandsposten. Mens det er reglen snarere end undtagelsen, at der er kampvalg til bestyrelsen — hvor der skal vælges 5 bestyrelsesmedlemmer direkte af Forfatterforeningens medlemmer — så er det meget usædvanligt, at der er kampvalg om formandsposten. Faktisk er det så usædvanligt, at ingen kan huske, hvornår det sidst er sket. Resultatet af valget blev offentliggjort 12. juni 2017. Den nye formand hedder Morten Visby. Selv var jeg opstillet til bestyrelsen, og jeg er derfor rigtig glad for at være blevet genvalgt. Det har været spændende og interessant at sidde i bestyrelsen i den foregående periode, og jeg ser frem til arbejdet i den nye bestyrelse. Resultatet af valget kan ses her på Dansk Forfatterforenings hjemmeside.