I bankernes vold

Hvis du holder af at læse historier fra det virkelige erhvervsliv, kan du her følge en dygtig iværksætters rutsjetur fra storhed til fald knækket af finanskrisen 2007-2009” — citat Carsten Güllich-Nørby.

Min bog “I bankernes vold. Historien om en iværksætters storhed og fald” udkom i 2020 på forlaget Dreamlitt. Det er historien om, hvordan Henning Lykke Jensen først skabte succesvirksomheden Flexa og siden mistede den under finanskrisen.

Bogen er blevet til i samarbejde med Henning Lykke Jensen, som i denne bog fortæller sin livshistorie med særlig vægt på hans livs først optur og siden nedtur med Flexa. Man kan læse endnu mere om, hvad bogen handler om fx her.

Henning Lykke Jensen fortæller selv om formålet med bogen til Horsens Folkeblad her.

I lektørudtalelsen for “I bankernes vold” står blandt andet: “Interessant, underholdende og velskrevet erhvervsportræt, som dumper lige ned i en aktuel debat om bankernes magt og deres handlinger i krisetider.”

Bogen kan lånes som e-bog på e-reolen her.

Den er indtalt som lydbog af Jesper Platz. Den kan fx streames som lydbog her eller lånes her. Skulle man have lyst til at købe lydbogen, kan det selvfølgelig også lade sig gøre — fx her på Saxo.