Under andre omstændigheder

Min roman “Under andre omstændigheder” udkom i 2023. Romanen er en selvstændig fortsættelse af romanen “Men nok om det”, som udkom i 2019. Begrebet “selvstændig fortsættelse” er en lidt uklar størrelse. Det betyder vel egentlig, at man kan læse og få mening ud af den uden at have læst forgængeren. Der er altså ikke tale om et bind 1 og et bind 2, men alligevel vil det nok være mest hensigtsmæssigt for læseren at have læst den første roman.

Papirbogens forside

Papirbogen og e-bogen er udgivet på Forlaget Brændpunkt, og papirbogen kan bl.a. købes her. Lydbogen, som er indlæst af Marie Louise Cornelius, er udgivet på forlaget Lind & Co, og man kan bl.a. høre lydbogen på Mofibo her. Den kan selvfølgelig også findes som både lydbog og e-bog på e-reolen.

Lydbogens forside.

Og hvad handler den så om?

Den handler om 40-årige Caroline, som noget overraskende er blevet gravid med Oliver, der allerede er far til to børn. Caroline skal altså ikke bare være mor, men også lære at være stedmor. En god stedmor. Det er nemmere sagt end gjort at skabe en ny, harmonisk familiekonstellation, når man samtidig skal passe sin karriere som partner i en økonomisk udfordret konsulentvirksomhed og prøve at tøjle sin snigende jalousi.

I lektørudtalelsen (det er anmeldelsen fra bibliotekerne) stod der bl.a.: “Skøn og underholdende roman, hvor voksenlivets problemer nok bliver sat på spidsen, men alligevel er både realistiske og genkendelige. Der er altså store og “voksne” udfordringer på spil.”

“Under andre omstændigheder” er også blevet anmeldt på Bogvægten, som bl.a. skriver: “Romanen giver et fint billede af de mange overraskelser og små konflikter der kan opstå, når man skal skabe en ny familie og helst også bevare det gode forhold til den gamle.” Hele anmeldelsen kan læses her.

Bloggen Kreative Pips har ligeledes anmeldt bogen, og her skriver anmelderen bl.a.: “Jeg kan rigtig godt lidt historien, og jeg håber der kommer en efterfølger. For jeg vil gerne læse mere om Caroline og hendes liv, da det er så genkendeligt til mit eget.” Hele anmeldelsen kan læses her.