Psykopater i jakkesæt

“Psykopater i jakkesæt” udkom i 2006 og har været i print lige siden! Den er nu i sin 3. udgave, og kan fås som papirbog her. Den kan også købes som e-bog her, og så kan den lånes på biblioteket både som almindelig papirbog og som e-bog på e-reolen her.

Da “Psykopater i jakkesæt” i sin tid udkom, blev den omtalt mange steder, bl.a. i Dansk Markedsføring, i Politiken og DR.

Jeg blev også interviewet af mange mere eller mindre seriøse medier. Herunder fx et interview med Fyens.dk, hvor jeg efter bedste evne forsøgte at svare alvorligt på en række spørgsmål.

“Psykopater i jakkesæt” handler om arbejdsmarkedet — om personer, der falder i kategorien “psykopat”, selv om de umiddelbart kan forekomme velfungerende og charmerende, og som man kan risikere at have som chef, kollega eller medarbejder. Men også mennesker, der er så uheldige at have en psykopat i deres privatliv, kan have glæde af at læse bogen. I denne artikel i Alt for damerne fortæller en kvinde om, hvordan netop “Psykopater i jakkesæt” hjalp hende til at erkende, at den mand, hun troede, hun elskede, i virkeligheden var psykopat.

Bogen er desuden på vej i en tysk udgave på forlaget Herder.