Psykopater i jakkesæt

“Psykopater i jakkesæt” udkom i 2006 og har været i print lige siden! Den er nu i sin 3. udgave, og kan fås som papirbog her. Den kan desuden købes som e-bog her og som lydbog her. Den kan selvfølgelig også lånes på biblioteket både som almindelig papirbog og som e-bog på e-reolen her. Derudover kan man finde bogen på Bookmate både som lydbog her og som e-bog her.

Da “Psykopater i jakkesæt” i sin tid udkom, blev den omtalt mange steder, bl.a. i Dansk Markedsføring, i Politiken, i Nordjyske og DR.

Jeg blev også interviewet af mange mere eller mindre seriøse medier. Herunder fx et interview med Fyens.dk, hvor jeg efter bedste evne forsøgte at svare alvorligt på en række spørgsmål. Mere seriøst gik det til i Ingeniøren, hvor jeg forklarede, hvorfor psykopater kan have let spil i moderne virksomheder.

Mobning på arbejdspladser er et problem, hvor man ikke sjældent finder en psykopatisk chef i centrum. Det har jeg forklaret til Avisen. Ekstra Bladet bragte den tilsvarende artikel her.

“Psykopater i jakkesæt” handler om arbejdsmarkedet — om personer, der falder i kategorien “psykopat”, selv om de umiddelbart kan forekomme velfungerende og charmerende, og som man kan risikere at have som chef, kollega eller medarbejder. Men også mennesker, der er så uheldige at have en psykopat i deres privatliv, kan have glæde af at læse bogen. I denne artikel i Alt for damerne fortæller en kvinde om, hvordan netop “Psykopater i jakkesæt” hjalp hende til at erkende, at den mand, hun troede, hun elskede, i virkeligheden var psykopat.

Bogen er desuden på vej i en tysk udgave på forlaget Herder under titlen “Psychopathen am Schreibtisch”.