Alle Guds børn

I 2008 udkom min anden krimi, “Alle Guds børn”, med den samme hovedperson som i “Djævelens advokat”, Sarah Berthelsen. Sarah var i mellemtiden blevet advokat i københavnsk advokatfirma. Denne bog udkom på People’s Press, hvor man kan læse om bogen her, men selv om People’s Press heldigvis stadig eksisterer, så er den ikke længere i print hos People’s Press.

Til gengæld er den sidenhen udgivet som e-bog hos Saga/Lindhardt & Ringhof, og som print-on-demand bog på samme forlag. Bogen kan selvfølgelig også lånes på biblioteket.

Om bogen skrev Costume: “Plottet er overraskende, Sarah er en sympatisk heltinde, og ‘Alle Guds børn’ i det hele taget velskrevet og umulig at lægge fra sig.”

Også på Krimisiden kan man læse en anmeldelse, hvori der bl.a. står: “Det er fin underholdning.”

Det var nu ikke alle anmeldere, der var helt så begejstrede som Costumes anmelder (desværre). Fx skrev Politiken en noget mindre positiv anmeldelse, hvis sandheden skal frem.

Selv om der er tale om to forskellige forlag og to ret forskellige forsider for hhv. min første og min anden krimi, så er der altså noget med stiletterne, der går igen. Man skulle tro, jeg interesserede mig for sko! Nå, ja, det gør jeg jo sådan set også.