Tegneren Anne Gretes Hus

22 mar

Her i Fox Amphoux kan man se langt ud over de grønne bjerge. Landsbyen er fredet og ligger på toppen af et lavt bjerg med udsigt 180 grader rundt. Huset ejes af en fond, som stiller huset til rådighed for billedkunstnere, forfattere mv. Udsigten er storslået, men i marts under mistralen kan det nemt blive ganske koldt.

2 Replies to “Tegneren Anne Gretes Hus

  1. Anne Gretes hus i Fox Amphouz beliggende på toppen af et lille bjerg (540 m.) er et pragt- fuldt sted med milevid udsigt over det omkring- liggende landskab fra Alperne i øst til bjerg- massivet Mont Sainte Victoire ved Aix-en-Pro- vence i vest. Stedet egner sig fortrinligt til enhver form for meditation og giver arbejdsro og inspiration til alle former for kunst. Jeg sad selv og oversatte henholdsvis Saint-John Perse og Jean Giono.

    Bert Blom

  2. Fox-Amphoux er et vidunderligt sted til meditativt arbejde af enhver art. Skønt bjergrigt landskab, fantastisk udsigt og centralt beliggende til allehånde oplevelser samt smukke byer indenfor relativ kort afstand samt til Middelhavets perler!..

    Bert Blom
    forfatter og oversætter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.