Fem uger, tre byggesagkyndige, ét åbent hus = træt sælger

22 mar

Det er jo sådan set meget skønt, at der er potentielle købere, der gerne vil se ens hus. Det er for så vidt også helt i orden, at de kritiserer dette og hint, synes prisen er for høj, køkkenet forkert, og at der er alt for meget, der skal laves om. Alt sammen helt OK. Det hører jo ligesom med. Men det er trættende. For pokker, hvor det er trættende!

Det er ikke så meget det, at der skal se bare nogenlunde pænt ud, og at man selv skal rømme pladsen, så de andre kan komme til. Og det er heller ikke det med de byggesagkyndige, der går rundt og åbner skunklåger og banker på fliser og hælder vand på badeværelsesgulvet og kigger i alle sammenføjninger. Nej, det er ideen om, at andre mennesker — fremmede mennesker — går rundt i ens hjem og kigger og forestiller sig, at de skal bo her. I vores hjem! Vores hjem skal til at være nogle andres hjem. Se, det er virkelig underligt! Og mærkeligt nok er det altså en ganske trættende tanke. Især tanken om, at de så også kan finde på at kritisere det. De burde være glade for at få chancen for at kunne bo i dette dejlige hus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.