I fint selskab

8 aug

Københavns Kommunes biblioteker har lavet en liste med en oversigt over skandinaviske femi-krimier, hvor de har været så elskværdige at medtage mig. Jeg er på listen repræsenteret med “Djævelens advokat”. Også på litteratursiden har de lavet en liste med femi-krimier. Igen har jeg her fornøjelsen af at være repræsenteret med “Djævelens advokat”. Som jeg allerede har nævnt her på siden, vil der den 2. oktober komme en efterfølger til “Djævelens advokat” med titlen “Alle Guds børn”. I “Alle Guds børn” har Sarah Berthelsen skiftet job og er nu gået over på den anden side – og er blevet forsvarsadvokat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.