September i Paris

4 sep

Jeg skal love for, Paris ser anderledes ud i september end i august. Selv midt på dagen er metroen nu fyldt med mænd i jakkesæt og mapper, mens den for bare en uge siden var fuld af turister i sandaler med kort over Paris og turistguidebøger på alle sprog. Ja, man ser da stadig en turist her og der – det er trods alt byernes by – men turist/beboer-ratioen er virkelig rykket. Og det samme er vejret. Uden varsel kom efteråret i mandags på dato den 1. september. Nu er folk iført lange bukser og overtøj, og på cafeerne er de udendørs varmelamper blevet tændt. Ak, ja, så hurtigt det kan gå! For en måned siden kunne jeg ikke forestille mig, at man nogensinde skulle kunne få lyst til at tage en ulden sweater på – men nu har jeg meget, meget nemt ved at forestille mig det! Faktisk ønsker jeg lidt, at jeg havde en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.