Kapløbet om BOGEN om IT Factory

1 mar

“Stein og drømmefabrikken”, som er min bog om Stein Bagger og IT Factory, udkom den 23. marts. Som bekendt er det en i en række af bøger om samme emne. Ikke mindst en, der bliver forfattet af hovedpersonen selv! Politiken skriver om den her. De skriver også om de andre bøger, der er på vej. Ikke at de i den forbindelse gider nævne mig ved navn, men de nævner dog, at min bog, som udkommer på Børsens Forlag, udkommer den 1. april. I øvrigt har jeg fra sædvanligvis pålidelig kilde fået oplyst, at det IKKE er Lindhardt og Ringhof, der skal udgive Stein Baggers egen bog. Hvem er det så? Hvis nogen skulle vide det, er de velkomne til at fortælle mig det!

Det har været en højst besynderlig oplevelse at deltage i kapløbet om at få skrevet en bog om Stein Bagger og IT Factory-sagen. Mediawatch har skrevet om et par af de kommende bøger, inkl. min egen. Det samme har Journalisten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.