Anmeldelse af Fupfabrikken

1 mar

Den første bog om IT Factory-sagen udkom allerede den 19. februar 2009. Den havde titlen “Fupfabrikken”. Den titel kan jeg godt lide, for den minder om min egen titel, “Stein og drømmefabrikken” — uden at de to bøger forhåbentlig kan forveksles af den grund. Politiken har anmeldt “Fupfabrikken” her. Når jeg læser anmeldelsen, synes jeg nu nok, at anmelderen stiller lidt store krav til, hvad bogens forfatter, Kristian Hansen, skulle kunne bringe for dagen i sin bog. Hvordan skulle Kristian Hansen kunne vide, hvorfor Asger Jensby opførte sig, som han gjorde? Hvem ved, måske ved ikke engang Asger Jensby, hvorfor han opførte sig, som han gjorde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.