Endnu en dag, endnu en fremvisning …

5 mar

Okay, så i går morges ringede ejendomsmægleren for sådan lige at tjekke, at jeg var klar over, at han havde en fremvisning (læs: fremmede skal ind og se mit hus!!) her i dag klokken 14. Øeh, nej, det var jeg så ikke lige. Jamen, det var meningen, der skulle være sendt en SMS? Øeh, nej, den var så ikke lige kommet frem. I hvert fald ikke til mig.

Og, åh nej, åh nej, åh nej, jeg sidder lige midt i en deadline, skal aflevere i dag fredag, hvorfor er det lige i dag, der skal være fremvisning?

Sådan er det bare. Lær at leve med det! Satte vækkeuret til klokken lidt i 7, og så var det ellers bare i gang. Vaske gulv i herreværelse (ja, det hedder det). Vaske gulv i køkken. Vaske gulv på badeværelse. Vaske en smule gulv (fordi man kun kunne komme frem til en smule gulv) på et tidligere børneværelse. Lufte ud. Sætte sig til computer og skrive lidt på rapport med dårlig samvittighed, for burde jeg ikke rende rundt og gøre hus fremvisningsklart? Rende rundt og gøre hus fremvisningsklart og have dårlig samvittighed, for burde jeg ikke sidde og skrive på rapport, som har deadline i dag?

Forlader huset 10 minutter i fremvisning og krydser fingre for, at det ikke er nogen med firhjulstrækker, der kommer for at se huset … For en firhjulstrækker hører altså bare ikke til her i kvarteret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.