Der var en, der var to, der var tre …

8 mar

Det er nu tre uger og tre fremvisninger siden, vi satte huset til salg. Der er kommet to bud — begge temmelig langt under udbudsprisen. “Jeg tror, huset bliver solgt allerede på den anden eller den tredje fremvisning,” sagde ejendomsmægleren optimistisk, da vi skrev aftalen under. Vi så skeptisk på ham, men han gentog det også efter, vi havde skrevet under.

Nu har der været tre fremvisninger, så nu kan vi snart få at se, om han havde ret. Hvis ikke, skal vi ikke bebrejde ham det. Det var en meget optimistisk tanke — efter vores mening. Men spørgsmålet er så: Hvornår skal man egentlig begynde at bebrejde ejendomsmægleren noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.