Kommende bog: Parasitter i habitter

19 apr

Jeg er på vej med en ny bog med den forhåbentlig fængende titel “Parasitter i habitter”. Og ja, det er en slags opfølger til “Psykopater i jakkesæt”. Vinkelen er anderledes, og jeg har lavet nye interviews og skrevet nye casehistorier, og så er der faktisk lavet ny forskning inden for området, siden jeg skrev “Psykopater i jakkesæt”. Så derfor var det næsten underligt at se “Psykopater i jakkesæt” pænt omtalt af Bente Klarlund i Politiken for nylig – nu hvor jeg er så optaget af den nye bog.

Men selvfølgelig blev jeg glad — og kun lidt (!) irriteret over, at heller ikke hun vil lade mig hedde mit rigtige fornavn. Hvad er der galt med at hedde Sanne? Hvorfor er der ingen, der vil lade mig hedde det i fred? Men det er en helt anden — og meget,meget lang — historie.

2 Replies to “Kommende bog: Parasitter i habitter

  1. Hej
    Jeg har lige købt din nye bog “Parasitter i habitter” i dag – glæder mig til at læse den, og til min forbavselse ser jeg skam at der står 2 af dine bøger i min reol i forvejen:
    Takt og Tone i Tiden + Psykopater i Jakkesæt som jeg har glemt jeg havde . men bøger som tåler at blive hevet ud af reolen og læst igen.
    Det kan ikke gå helt galt – man kan da kun blive lidt klogere.:).Hans H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.